Od 2000. godine u Porodičnom podrumu Radulović je započeta eksperimentalna proizvodnja rakije od maline, pri čemu su dobijeni sjajni destilati.
Najveći izazov je bila proizvodnja barik destilata starih više od pet godina, što nije viđeno na svetskom tržištu do pojave “Dukat” malinovače (januar 2008. godine).
Od destilata maline u kombinaciji sa drvetom dobijena je rakija mirisa tipičnog za rakiju proizvedenu od malina (sorta Vilamet). Dobijeni miris je čist, smiren, intenzivan na sortu, somotastog profila, mirisna nadogradnja drvenog suda lepo inkorporirana sa primarnim mirisom ploda maline.
Na ukusu puna, harmonična, zaokružena, sa blagom prijatnom sladunjavošću. Rezidualni deo ukusa raskošan, duge postojane perzistencije.
U proizvodnji DUKAT prirodnih voćnih rakija vodi se računa i o najsitnijim detaljima.
Ekstra kvalitet “DUKAT”-a je postignut očuvenjem četiri života ove rakije, i to: u kvalitetnim plodovima, u kontrolisanim uslovima fermentacije, pri pečenju u bakarnom kazanu i petogodišnjim starenjem i odležavanjem. Za starenje se koriste dve vrste drveta.
Ova rakija ima i svoje luksuzno pakovanje.